ЗСУ можуть звільнити Донбас за два тижні – Тимчук

Читать на русском
Дмитро Тимчук впевнений, що українська армія може звільнити Донбас від бойовиків за два тижні.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук вважає українську армію реальною силою, яка здатна припинити конфлікт на Донбасі.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це нардеп заявив вчора ввечері в ефірі телепрограми «Право на владу».

«Українська армія – це реальна сила, яка якщо не в лічені дні, то за кілька тижнів може звільнити Донбас. І в бойовиків надія лише на Росію, на те, що Путін знову-таки введе війська», – сказав Тимчук.

Тука: кількість військових РФ на Донбасі збільшилась у кілька разівЧерез відмову місцевих бойовиків воювати проти української армії на Донбас прибуває поповнення у вигляді російських військових.

За його словами, проросійські бойовики побоюються широкомасштабного наступу з боку українських військових. У разі такого наступу, зазначив Тимчук, Путін може дати наказ про введення військ на Донбас, оскільки в прикордонній з Україною Ростовській області в нього зосереджено багато військовослужбовців.

«Вони (бойовики – Ред.) розуміють, в якій ситуації Росія, що економічний потенціал на сьогоднішній день це не те, що було два роки тому, вони розуміють, під яким тиском Заходу перебуває Путін. Бойовики реально бояться наступу української армії», – сказав Тимчук.

Нагадаємо, вчора українська розвідка повідомила, що протягом тижня в Росію вивезено 60 тіл російських військових, загиблих на полях Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: