В Києві спіймали нечистого на руку патрульного поліцейського

Читать на русском
Одного з командирів роти патрульної поліції Києва підозрюють у незаконному заволодінні на місці злочину коштів у валюті.

У Києві затриманий один із командирів роти патрульної поліції, якого звинувачують у привласненні коштів на суму 11 тисяч доларів США.

Ці гроші поліцейський нібито отримав під час виїзду на місце злочину, стверджують його колеги з департаменту комунікації Нацполіції, пише «Слово і Діло».

Інформація про факт зловживання службовим становищем з боку правоохоронця надійшла 14 березня. Крім самого нечистого на руку поліцейського, відповісти за злочин можуть ще 3 особи, серед яких – 2 керівники.

Аваков попросив Деканоїдзе звільнити главу поліції Вінницької областіГлава МВС Арсен Аваков звернувся до глави Нацполіції Хатіі Деканоїдзе з проханням звільнити керівника поліції Вінницької області Антона Шевцова.

«Про вчинення протиправних дій одним із командирів рот столичної патрульної поліції працівникам Департаменту внутрішньої безпеки (ДВБ) Національної поліції України стало відомо від його колег. При обшуку в затриманого вилучили гроші, якими він незаконно заволодів. Вирішується питання про звільнення з лав поліції чотирьох осіб, серед них – два керівника», – повідомляють у прес-службі поліції.

Наразі за фактом злочину триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» писало про те, що керівник Нацполіції Хатія Деканоїдзе не впоралась із власною обіцянкою про повну переатестацію керівного складу поліції, оскільки, попри її заяви, заступником начальника головного управління НПУ в Києві досі працює Віталій Стрижак, який не проходив переатестацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: