У Порошенка чекають відставки Яценюка наступного тижня – ЗМІ

Читать на русском
Питання відставки прем’єр-міністра Арсенія Яценюка може бути розглянуте парламентом після 21 березня, кажуть джерела в Адміністрації Порошенка.
Арсеній Яценюк

Верховна Рада може розглянути питання відставки прем’єр-міністра Арсенія Яценюка на засіданні наступного тижня, тобто після 21 березня.

Про це, посилаючись на власні джерела в Адміністрації Президента, повідомляє «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Як зазначає співрозмовник видання, до вихідних розгляд питання відставки Яценюка малоймовірний через від’їзд Глави держави у Брюссель.

Зустріч Президента з фракціями: Яценюк готовий поступитися посадою прем'єраОлег Ляшко заявив, що чинний прем'єр-міністр готовий піти у відставку, але за певних умов.

«Можливий варіант позачергового засідання в суботу, але це малоймовірно. Скоріше таке засідання може відбутися вже наступного тижня», – зазначило джерело.

Нагадаємо, раніше в АП озвучили кілька варіантів виходу з політичної кризи. Були названі прізвища Наталії Яресько та Андрія Садового як потенційних кандидатів на посаду прем’єра. Щоправда, мер Львова свої претензії на прем’єрське крісло відразу ж заперечив. Також у правлячій партії розглядають можливість призначення головою уряду третьої особи, яка матиме достатню підтримку в парламенті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: