Тука вважає, що потік контрабанди на лінії розмежування збільшився

Читать на русском
Георгій Тука наголошує на тому, що в зоні проведення антитерористочної операції потрібно частіше проводити ротації силовиків.

Керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що на лінії розмежування збільшився потік контрабанди.

Про це він повідомив у прямому ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

За словами Туки, це сталося через кілька причин, у тому числі відсутність постійної ротації силовиків на блокпостах.

«Я вбачаю в цьому декілька причин. Одна з найголовніших причин, я переконаний, у тому, що треба проводити постійну ротацію тих підрозділів, які стоять безпосередньо на лінії розмежування», – зазначив губернатор Луганщини.

Високопосадовці причетні до організації наркотрафіку на Луганщині – ТукаУ результаті слідства у справі розстрілу мобільної групи під Щастям правоохоронці вийшли на організацію наркотрафіку за участю високопосадовців.

Він також заявив, що проблема з підкупом українських військових існує й не треба намагатися робити вигляд, що все гаразд. «Так. На жаль. І це правда. Не треба займати страусину позицію й ховати голову в пісок. Проблема є, про неї треба говорити, її треба вирішувати», – відповів Тука на запитання журналіста про підкуп.

На переконання керівника Луганської ВЦА, окрім проведення постійної ротації військових, потрібно посилювати зведені мобільні групи для ефективної боротьби з контрабандою.

Нагадаємо, що «Слово і Діло» займається моніторингом обіцянок українських політиків. Так, загалом Георгій Тука роздав 14 обіцянок, з них 5 є виконаними, 7 – перебувають у процесі виконання, а ще 2 – не виконані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: