Росія зняла санкції з низки турецьких туроператорів

Читать на русском
Російські туроператори пережили важкий період через те, що з ними боялися працювати агентства. Це призвело до скорочення числа замовлень.

Федеральне агентство туризму РФ відновило в Єдиному федеральному реєстрі туристичних операторів компанії, сред яких відсутні турецькі бенефіціари.

Про це йдеться на сайті Ростуризму, повідомляє «Слово і Діло».

«Це дуже хороша новина. В першу чергу вона заспокоїть та підтримає агентський ринок. Весь цей час агентства працювали з цими компаніями з певним побоюванням, тому що не знали, в який момент і чим це може закінчитися», – вважає прес-секретар Російського союзу туріндустрії Ірина Тюріна.

За її словами, російські туроператори пережили важкий період через те, що з ними боялися працювати агентства. Це призвело до скорочення числа замовлень.

Відзначається, що до оновленого списку повернулися 13 компаній.

Нагадаємо, що в грудні 2015 року Ростуризм виключив ці компанії з єдиного реєстру в зв'язку з тим, що серед їх засновників були громадяни Туреччини.

Експерти розповіли, куди українці поїдуть замість КримуУ зв'язку з анексією Криму туристи з України, які потенційно провели б відпустку там, переважно поїдуть відпочивати в інші місця

Як повідомлялося раніше, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган звинуватив Російську Федерацію в тому, що її літаки продовжують порушувати повітряний простір країни.

10 березня Президент України Петро Порошенко та президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган домовилися про підписання угоди про зону вільної торгівлі між країнами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: