На Донбас прибув російський спецназ

Читать на русском
На підконтрольній проросійським бойовикам території Донбасу помічено прибуття кадрових військових Збройних сил РФ.

В районі міста Докучаєвська, контрольованого бойовиками «ДНР», помічено прибуття російських спецпризначенців.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«У районі міста Докучаєвськ (територія контрольована НЗФ) з'явилася група військовослужбовців підрозділу спеціального призначення збройних сил Російської Федерації чисельністю близько 100 осіб», – повідомляють у штабі.

За даними прес-центру, російські військові прибули на чотирьох вантажівках «КамАЗ» і двох бронеавтомобілях ГАЗ «Тигр», які перебувають на озброєнні російської армії.

Кремль відправив на Донбас комісію, яка допоможе приховати російські військаВ розвідці повідомили, Російська Федерація направила на окуповані території Донбасу комісію з метою приховати російські війська.

«Наголошуємо, що перебування на території України кадрових російських військових є прямим грубим порушенням Мінських домовленостей і красномовним підтвердженням окупаційної агресивної політики Російської Федерації щодо України», – резюмували своє повідомлення в прес-центрі.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу від сьогодні, 15 березня, почати виведення військ із Сирії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: