Яценюк попросив Порошенка не втручатися в роботу Кабміну

Читать на русском
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав Президента України та Верховну Раду виявити доброчесність.
Арсеній Яценюк і Петро Порошенко

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до представників влади з проханням закріпити на законодавчому рівні невтручання в роботу Кабінету міністрів.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Яценюк заявив у неділю під час «10 хвилин з прем'єр-міністром».

«Ми всі повинні виявити доброчесність. Її переконливим доказом вважатиму підписання вами, пане Президенте, головою Верховної Ради України та лідерами національних політичних сил цілей та принципів нинішнього уряду», – сказав прем'єр.

За його словами, ці принципи мають допомогти не допустити антиконституційного втручання в діяльність виконавчої влади, незаконного політичного тиску та корупції.

Як працюють міністри Яценюка? Дайджест КМУ«Слово і Діло» проаналізувало виконання міністрами нинішнього Кабінету міністрів України своїх обіцянок за тиждень.

«Гарантією дотримання цих принципів має стати їх ухвалення як закону», – резюмував Яценюк.

Нагадаємо, вчора Арсеній Яценюк звернувся до Петра Порошенка та його політичної сили з пропозицією висунути кандидатів на посади прем'єр-міністра та керівників міністерств, взявши на себе відповідальність за роботу уряду.

«Словом і Ділом» зафіксовано 458 обіцянок Яценюка. Рівень відповідальності глави уряду становить 54% або 246 виконаних обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: