Тимошенко сказала, коли Рада розгляне відставку Яценюка

Читать на русском
Всеукраїнське об'єднання Батьківщина має намір порушити питання відставки прем'єр-міністра Яценюка на пленарному засіданні у вівторок, 15 березня.
Юлія Тимошенко

Народний депутат України, лідер фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила про необхідність на пленарному засіданні парламенту 15 березня відправити прем'єра Яценюка у відставку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Батьківщини».

«Потрібно першим ставити питання звільнення прем'єр-міністра з посади й далі звільняється весь уряд за Конституцією. Я вважаю, що це буде голосуванням честі, голосуванням захисту України», – заявила вона.

Юлія Тимошенко заявляє, що результати голосування наочно продемонструють, «чи є парламент таким, що підтримує людей в Україні, чи є цей парламент українським, чи він далі готовий купатися в цих корупційних оборудках та нищити життя людей».

Система «Слово і Діло» зафіксувала 157 обіцянок Юлії Тимошенко. Рівень відповідальності політика становить 34%. 41% обіцянок Тимошенко не виконала.

Нагадаємо, вчора прем’єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до Петра Порошенка та його політичної сили з пропозицією висунути кандидатів на посади прем’єр-міністра та очільників міністерств й узяти на себе відповідальність за роботу уряду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: