США ніколи не змінять свою позицію щодо України – Райс

Читать на русском
Україна має докласти всіх зусиль, щоб зробити державу сильнішою. І чим успішнішою буде Україна, тим простіше буде стримувати зовнішню агресію.
66 держсекретар США Кондоліза Райс

Кондоліза Райс, 66-й держсекретар США, заявила, що українцям не варто хвилюватися з приводу можливої ​​зміни позиції Вашингтона щодо українського конфлікту з метою примирення з Росією.

Про це вона розповіла в інтерв'ю «Європейській Правді», повідомляє «Слово і Діло».

«Вам не варто хвилюватися з приводу того, що США в якийсь момент «здадуть» свою нинішню позицію щодо України, щоб досягти кращого рівня співпраці з РФ. Я не бачу такої можливості. Вашингтон не працює таким чином», – підкреслила Кондоліза Райс.

За її словами, як окремі політики, так і цілі держструктури США витрачають величезну кількість часу на надання допомоги Україні. «Але мета цієї підтримки – допомогти вам самим нарешті почати управляти країною. Це ключове», – додала Райс.

Екс-держсекретар також порадила сконцентрувати увагу на будівництво ефективних форм української державності.

«Ви маєте докласти всіх зусиль, щоб зробити вашу державу сильнішою. І чим успішнішою буде Україна, тим простіше вам буде стримувати зовнішню агресію», – вважає Райс.

Європа втомилася терпіти Путіна – аналітикПолітичний аналітик проаналізував інформацію про те, що президент РФ Володимир Путін може обійти санкції через західні банки.

За словами Кондолізи Райс, США хочуть бачити Україну сильною та життєздатною. Але над цим має працювати українське керівництво.

Як повідомлялося раніше, у Вашингтоні розчаровані повільним рухом реформ в Україні, а на Заході все частіше звучить невдоволення необхідністю надавати допомогу країні, де, як і раніше, панує корупція та політична криза.

Нагадаємо, що в західних ЗМІ поширюється неприваблива інформація щодо української влади через повільний характер реформування держави та постійні корупційні скандали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: