Саакашвілі створює партію

Читать на русском
Радник одеського губернатора Саша Боровик пообіцяв, що найближчим часом буде готова передвиборна програма партії Саакашвілі.

Радник голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі Саша Боровик анонсував створення нової політичної партії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Скоро у нас буде політична програма, по суті, передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна та соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, у якій лідери вибиралися б демократичним шляхом», – заявив Боровик.

Він нагадав слова Саакашвілі, який назвав своєю головною амбіцією заміну політичних еліт в Україні.

«Якщо ви подивитеся на секретаріат Кабміну, це все «старі» люди. Те ж саме у їхніх партіях. Якщо дивитися на промайданівські партії, на «БПП» – на 25% це «регіонали». У «НФ» – відщепенці від БЮТу. Тобто, це теж стара структура. Їх усіх потрібно вивести з української політики шляхом демократичних виборів», – написав Боровик.

Раніше у коментарі «Слову і Ділу» політолог Андрій Горбенко висловив думку, що в Міхеіла Саакашвілі насправді є достатньо ресурсів і сил для того, щоб сформувати свою політичну силу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: