Клімкін і Лавров посварилися в Парижі

Читать на русском
Главі МЗС ФРН Штайнмаєру довелося втручатися та зупиняти дискусію глав МЗС України та Росії.
Сергій Лавров та Павло Клімкін

Остання зустріч «нормандської четвірки» в Парижі завершилася дискусією на підвищених тонах між главою МЗС України Павлом Клімкіним і його колегою з Росії Сергієм Лавровим, яку був змушений припинити глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Про це пише «ЛІГАБізнесІнформ» з посиланням на очевидців, повідомляє «Слово і Діло».

«Остання зустріч в «нормандському форматі» на рівні глав МЗС і зовсім завершилася лайкою між представниками України та Росії», – повідомляється в статті.

Щоб не допустити виходу за межі дипломатичного етикету, главі зовнішньополітичного відомства Німеччини довелося втручатися й зупиняти «дискусію» глав МЗС двох протиборчих сторін.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», результатом зустрічі в Парижі 3 березня в «нормандському форматі» стали домовленості щодо безпеки на Донбасі, які стали можливими після зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську днем ​​раніше, 2 березня.

Гра Путіна є очевидною: домовлятися про долю України, але без України – експертПолітолог прокоментував останню зустріч нормандської четвірки, яка знову пройшла безрезультатно.

Проте, оцінюючи результат переговорного процесу в Парижі, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що незадоволений їх результатами.

Згідно з даними «Слова і Діла», Павло Клімкін дав 24 обіцянки, з яких 8 (33%) є виконаними, а 7 (29%) – не виконано. Повний список його обіцянок можна подивитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: