Гройсман сказав, що йому не пропонували крісло прем'єра

Читать на русском
Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман публічно заявив, що йому не пропонували очолити Кабмін.
Володимир Гройсман

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман на брифінгу в парламенті сказав, що до нього не надходило пропозицій очолити Кабінет міністрів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112».

«Зараз у мене жодних пропозицій на цю тему не було, це, скоріш за все, просто, так би мовити, пропозиції або думки експертного середовища, журналістів зокрема. Я читаю багато оцінок щодо моєї скромної персони», – сказав Гройсман.

За словами спікера, він може забезпечити реформи в країні, й заперечувати це – величезна помилка.

Кандидати у прем'єри та їхня відповідальність: Яресько, Гройсман та СаакашвіліЗа чутками, вже найближчим часом Арсеній Яценюк може залишити посаду глави уряду. «Слово і Діло» аналізує найбільш імовірних претендентів на посаду прем'єра.

«Перебільшувати вплив на мою скромну персону від когось, думаю, також є величезною помилкою», – відповів спікер ВР на чутки про те, що його вважають людиною Порошенка.

Нагадаємо, раніше нардеп від «Радикальної партії» Андрій Лозовий заявляв, що на Банковій вирішили призначити новим головою уряду спікера парламенту Володимира Гройсмана.

Пізніше народний депутат від фракції «БПП» Мустафа Найєм публічно спростував заяву Лозового про таємну нічну угоду про відставку Яценюка та призначення Гройсмана новим прем'єром.

«Слово і Діло» зафіксувало 283 обіцянки Володимира Гройсмана. З них 179 обіцянок виконані. Рівень відповідальності нинішнього спікера ВР складає 63%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: