«Укрспирт» збільшив виробництво на 230%

Читать на русском
В Укрспирті точно прогнозували зростання споживання й були готові задовольнити попит. За два місяці цього року в грошовому вимірі зростання склало +104% в порівнянні з таким же періодом попереднього року.
Марилівський спиртзавод

Підприємства, що входять до ДП «Укрспирт», за січень-лютий 2016 року виробили 1,85 млн декалітрів спирту, що склало зростання 230% в порівнянні з першими двома місяцями 2015 року.

Про це пише прес-служба компанії, повідомляє «Слово і Діло».

«Сумарно за січень-лютий 2016 року виробництво спирту склало 1,85 млн декалітрів (+230% в порівнянні з першими двома місяцями 2015 року); 26,1 тис. декалітрів лікеро-горілчаної продукції; 75,7 тис. декалітрів омивачів», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що підприємства ДП «Укрспирт» у лютому поточного року продовжили нарощувати обсяги виробництва. Так, минулого місяця було вироблено 993 тис. декалітрів спирту, що на 160,7% більше, ніж у лютому 2015 року (380,9 тис декалітрів).

«Ринок готувався до значного підвищення податку на акциз в березні, тому попит на продукцію ДП «Укрспирт» був вищим, ніж зазвичай», – пояснює таке різке зростання виробництва заступник директора ДП «Укрспирт» Сергій Бескун.

За його словами, в «Укрспирті» точно спрогнозували зростання споживання й були готові задовольнити попит. «За два місяці цього року в грошовому вимірі зростання склало +104% в порівнянні з таким же періодом попереднього року», – говорить Бескун.

У фізичному вираженні спирту етилового було реалізовано більше на 79% (1,926 млн декалітрів), а спирту технічного – на 100% (37,46 тис. декалітрів).

Боротьба за «розпил» «Укрспирту» триваєЗа доступ до цієї годівниці боролися всі роки незалежності, починаючи з часів Кравчука і Кучми, закінчуючи правлінням клану Януковича.

Як повідомлялося раніше, глава Луганської ВЦА Георгій Тука впровадив спецыальний режим продажу спиртних напоїв у дев'яти районах регіону з дванадцяти, що межують з Росією та окупованими територіями.

ГПУ почала розглядати справу екс-комбата «Айдара» Сергія Мельничука в справі організації викрадення директора ДП «Укрспирт» Михайла Лабутіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: