В Одесі зібрано 35 тис. підписів за відставку Саакашвілі

Читать на русском
Акція почалася через корупцію і бездіяльності Михайла Саакашвілі на посаді Одеської обладміністрації.
Михаїл Саакашвілі

Одесити зібрали близько 35 тис. Підписів під зверненням до президента України Петра Порошенка з проханням про відставку глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі.

Про це пише новинне агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на своє джерело серед активістів, повідомляє «Слово і Діло».

Як зазначив ініціатор збору підписів народний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Дмитро Голубов дана акція почалася через корупцію і бездіяльності Михайла Саакашвілі на посаді Одеської обладміністрації.

«Він не побудував жодного метра траси Одеса – Рені, він провалив план по митниці. Корупція серед його радників, які вимагають гроші у підприємців, побори з бізнесменів міста, вимагання», – говорить Голубєв, додавши, що все більше одеситів не бажають його бачити ніколи.

Відзначимо, що 3 березня активісти зі збору підписів за відставку губернатора Одеської області М.Саакашвілі встановили 20 наметів з карикатурою і написом «виперли з Тбілісі – викинемо з Одеси!».

Експерт розповів, хто може увійти до списку партії СаакашвіліПолітолог поділився міркуваннями щодо заяви нардепа Мустафи Найєма, який не виключає участі у виборах разом із Саакашвілі.

Як раніше повідомлялося, Міхеїл Саакашвілі в інтерв'ю німецькому виданню Die Zeit, заявив, що якщо в країні не будуть проведені ніякі реформи, Росія виграє, без будь-яких танків, але для цього спочатку потрібно переформатувати уряд.

Нагадаємо, що 4 березня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що міністр фінансів України Наталія Яресько погодилася очолити Кабінет міністрів в разі відставки Яценюка.

Згідно з даними «Слова і Діла», Михайло Саакашвілі дав 25 обіцянок, з яких 11 (44%) є виконаними, а 4 (16%) – не виконано. Повний список його обіцянок можна подивитися тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: