Призначення Бойка і Ахметова главами ОРДЛО досить імовірне – Найєм

Читать на русском
Серед причин ведення таких переговорів Найєм назвав «великі ризиками і для президента, і для тих людей, які готові це зробити».
Ринат Ахметов та Юрій Бойко

Адміністрація Президента дійсно веде переговори з Юрієм Бойком і Рінатом Ахметовим про призначення їх главами окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Про це заявив народний депутат від БПП Мустафа Найєм в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Чув про те, що такі переговори ведуться. На той момент це були переговори про те, щоб якось влаштовувати там вибори. Яка кінцева мета цих переговорів, до чого прийшли в кінці я не знаю», – говорить Найєм.

Таким чином, інформація, яка була опублікована Сергієм Рахманіним щодо призначення Бойко і Ахметова главами в ОРДЛО, вельми вірогідна і заслуговує довіри.

Серед причин ведення таких переговорів Найєм назвав «великі ризиками і для Президента, і для тих людей, які готові це зробити».

«Ми, по-перше, повинні розуміти, що ми повністю віддаємо на відкуп ці території цим людям. По-друге, ми розуміємо ризик, який вже у нас був в історії, коли неконтрольовані території, на яких велася неконтрольована інформаційна політика ... в кінці кінців виявилися заангажованими межами контролю політичної влади в Україні», – пояснив нардеп.

Окремий закон про вибори на Донбасі протягнуть у ВР за допомогою «Опоблоку» – експертПолітолог поділився міркуваннями щодо інформації про те, що парламент змінить законодавство про проведення виборів на Донбасі.

Нагадаємо, що на сайті «Дзеркала тижня» з'явилася інформація про розгляд та веденні переговорів кандидатур Ріната Ахметова і Юрія Бойка в якості глав окремих районів Донецької та Луганської областей. Саме Віктор Медведчук запропонував президенту Петру Порошенку план, згідно з яким в ОРДЛО створять адміністрації, які очолять фігури, влаштовують як Київ, так і Москву.

Як раніше повідомлялося, Сергію Льовочкіну не вистачило впливу для перемоги «Опозиційного блоку» на південному сході України.

У грудні минулого року Мером Маріуполя стала людина Ахметова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: