Проросійські бойовики обстріляли робітників на газопроводі в Мар'їнці

Читать на русском
Проросійські бандформування продовжують ігнорувати будь-які домовленості та режими припинення вогню.

Прес-офіцер української сторони Спільного центру по контролю і координації питань припинення вогню (СЦКК) Василь Лабай повідомив про черговий обстріл бойовиками робітників на газопроводі в Мар'їнці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

За його словами, робітників двічі обстрілювали з території окупованого Донецьку: одного разу із снайперської гвинтівки, а другого з великокаліберного кулемету.

«Сьогодні, 12 березня, було вчергове обстріляно ремонтників, які виконували відновлювальні роботи на газопроводі Мар’їнка-Красногорівка. Обстріли було здійснено з окупованих бойовиками західних околиць Донецька, а саме з району Трудівський. Близько 9-ї години ранку ремонтну бригаду обстріляв снайпер терористів, а близько 11-ї бойовики обстріляли ремонтників із великокаліберного кулемету. Внаслідок обстрілу зазнала пошкодження ремонтна техніка», - сказав прес-офіцер.

Росіяни створюють об'єднане угруповання бойовиків «ДНР/ЛНл³йськові куратори з Росії створюють на окупованих територіях у районі міста Єнакієве об'єднане угруповання бойовиків із «ДНР» і «ЛНР».

Лабай повідомив, що робітники вкотре повністю припинити заплановані роботи і почали ховатися від обстрілів проросійських бойовиків. Він також заявив, що постраждалих серед людей немає.

«Для виведення робітників та техніки з під обстрілів, українська сторона СЦКК була вимушена ввести режим «тиша». За попередніми даними, ніхто із робочого персоналу не постраждав, однак обстрілом із кулемета було пошкоджено трактор. На даний час людей з небезпечної ділянки виведено, здійснюються заходи щодо евакуації пошкодженої техніки», - додав прес-офіцер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: