Російські «Гради» прибули до Макіївки – розвідка

Читать на русском
Ешелон з Російської Федерації привіз «Гради» та танки в окуповану незаконними збройними формуваннями Макіївку.

Головне управління розвідки України повідомляє про прибуття ешелону військової техніки з території Росії до Макіївки.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

За інформацією розвідки, вчора, 11 березня до залізничної станції Макіївка прибув ешелон з військовою технікою.

«Вісім одиниць БМП-2, дві одиниць 122-мм РСЗВ «Град», дві одиниці 120-мм СГ 2С9 «Нона», 14 одиниць автомобільної техніки; чотири цистерни з ПММ та чотири вагони з боєприпасами», – йдеться у повідомленні.

Росіяни створюють об'єднане угруповання бойовиків «ДНР/ЛНл³йськові куратори з Росії створюють на окупованих територіях у районі міста Єнакієве об'єднане угруповання бойовиків із «ДНР» і «ЛНР».

А ще раніше, 10 березня, до танкового батальйону 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК Збройних сил РФ прибуло 15 танків Т-72. Також, у розвідці зазначають, що в результаті бойових зіткнень бойовики зазнають значних втрат.

«11 березня цього року до Донецької лікарні №18 з Авдієвського напрямку доставлено 18 загиблих та 26 поранених», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у ГУР повідомляються, що проросійським формуванням досі не вистачає бажаючих брати участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях Сходу України. У зв'язку з чим, на окупованих територіях з 4 квітня по 15 липня проведуть примусовий призов на «військову службу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: