Юнкер очікує, що Рада ухвалить закон про e-декларування за стандартами ЄС

Читать на русском
Жан-Клод Юнкер сподівається, що український парламент ухвалить такий закон про електронне декларування, який діє і в ЄС.
Жан-Клод ЮнкерФото: daphnecaruanagalizia.com

Голова Європейської комісії Жан-Клод Юнкер очікує від Верховної Ради України ухвалення закону про електронне декларування майна чиновників за європейським зразком.

Таке сподівання він висловив під час телефонної розмови з Петром Порошенком, пише з посиланням на прес-службу Адміністрації Президента «Слово і Діло».

«Жан-Клод Юнкер висловив сподівання щодо позитивного рішення Верховної Ради щодо законодавчого врегулювання питання електронного декларування у відповідності до стандартів ЄС, що стане значним кроком уперед у реалізації антикорупційної політики й дозволить Україні за кілька років інтегруватися до Європейського Союзу», – зазначили в АП.

Скандальна заява Юнкера поверне Україну в обійми РосіїЗаява глави Європейської комісії Жана-Клода Юнкера про те, що «в найближчі 20-25 років Україна безумовно не стане членом Євросоюзу й НАТО», призведе до того, що ЄС все ж доведеться повернути Україну в історичне сплетіння з Росією.

Також під час телефонної розмови Порошенко та Юнкер обговорили подальші кроки для запровадження безвізового режиму.

Нагадаємо, раніше президент Єврокомісії, коментуючи майбутній референдум щодо асоціації між Україною та ЄС у Нідерландах, заявив, що наша країна зможе стати членом Європейського Союзу та НАТО не раніше, ніж через 25 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: