Савченко потребує термінового медичного обстеження – адвокат

Читать на русском
Адвокат Надії Савченко Микола Полозов вважає, що українська льотчиця терміново потребує медичного обстеження.
Надія Савченко

Микола Полозов, адвокат Надії Савченко, заявив про погіршення стану здоров'я своєї підзахисної.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Полозов написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами адвоката, припинення сухого голодування далося українці дуже складно. У неї підвищена температура кілька днів, прийом води дається їй важко. У зв'язку з цим адвокат вважає за необхідне проведення повного медичного обстеження Савченко.

Російських медиків льотчиця до себе не пускає, українські фахівці досі не отримали дозволу на огляд Савченко й перебувають у Ростові-на-Дону.

У Росії затримали українських нардепів, які летіли до СавченкоНародних депутатів України від фракції «Батьківщини» затримали в московському аеропорту на шляху до Ростовської області.

За словами Полозова, вирішувати проблему зі здоров'ям Савченко потрібно терміново. Але Україна не може оперативно допомогти їй, а російський омбудсмен Памфілова не проявляє до жодної активності, каже адвокат.

Нагадаємо, вчора Надія Савченко заявила про припинення сухого голодування.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що 3 березня Донецький міський суд РФ не надав Надії Савченко останнього слова, в зв'язку з чим вона заявила про початок сухого голодування. Наступне засідання суду в справі Савченко відбулося 9 березня. Вирок українці російський суд винесе 21 або 22 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: