Київрада вирішила долю паркінгу біля столичного велотреку

Читать на русском
На території столичного велотреку, який зараз перебуває в процесі реставрації, все ж побудують підземний паркінг.

Київська міська рада дозволила будівництво підземного паркінгу на території київського велотреку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київради.

Депутати Київської міської ради віддали 78 голосів за передачу ділянки площею в 0,2 га комунальному підприємству «Житлоінвестбуд-УКБ».

Земля передається компанії «для облаштування, експлуатації та обслуговування автостоянки (паркінгу) та благоустрою території в межах вулиць Богдана Хмельницького, Михайла Коцюбинського та В'ячеслава Липинського».

Нагадаємо, 9 лютого громадські активісти виступили проти будівництва на території столичного велотреку підземного паркінгу. За словами киян, в первинному проекті реконструкції спортивного об'єкту не було вказано зведення паркінгу.

Галас навколо київського велотреку: активісти незадоволені реконструкцієюБудівництво підземного паркінгу на території столичного велотреку викликало негативну реакцію з боку міських активістів.

За словами активістів, столична влада видала розпорядження про реставрацію велотреку, в якому паркінг не вказувався. Своєю чергою, Віталій Кличко підтримав будівництво паркінгу на території велотреку: «Я б дуже просив не спекулювати на цьому питанні. А паркінг, який облаштовується на цьому етапі реконструкції, необхідний для впорядкування паркування біля велотреку та створення інфраструктури для зручності відвідувачів».

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко 25 грудня 2015 року публічно заявив, що оновлений велотрек буде відкритий до Дня Києва в 2016 році.

Це одна з 85 обіцянок Кличко, що мають статус «в процесі виконання». Рейтинг відповідальності мера Києва – 44%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: