Порошенко закликав ЄС посилити тиск на РФ щодо звільнення військовополонених

Читать на русском
Порошенко привітав рішення Ради ЄС продовжити до 15 вересня поточного року дію дипломатичних санкцій щодо 146 фізичних осіб-громадян РФ і 37 організацій.
Жан-Клод Юнкер и Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко звернувся до керівництва ЄС із закликом посилити тиск на Росію щодо прискорення звільнення Надії Савченко та інших українських військовополонених.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Президента України, передає «Слово і Діло».

«Президент України закликав ЄС посилити тиск на Росію, щоб звільнити Надію Савченко та інших незаконно затриманих українців», – йдеться в повідомленні.

Петро Порошенко також подякував ЄС за підтримку Надії Савченко, яка була викрадена з території України влітку 2014 року й незаконно утримується на території РФ.

У повідомленні зазначено, що Порошенко також привітав рішення Ради ЄС продовжити до 15 вересня поточного року термін дії дипломатичних санкцій щодо 146 фізичних осіб-громадян РФ і 37 організацій.

Юнкер чітко дав зрозуміти, що Європа нас не чекає – експертПолітолог проаналізував заяву президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера, який вважає, що Україна не вступить до ЄС у найближчі 20-25 років.

Нагадаємо, що голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер розмірковує над тим, щоб поїхати на діловий форум у Санкт-Петербурзі, який проходить щорічно під патронатом президента РФ Володимира Путіна.

Раніше Президент України Петро Порошенко заявляв, що заплановані бойовиками псевдовибори можуть повністю зруйнувати Мінські домовленості.

Згідно даних «Слова і Діло», Петро Порошенко на посаді Президента України дав 288 обіцянок, 114 з яких виконано, а 62 – виконати не вдалося. З переліком усіх його обіцянок можна ознайомитися за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: