Пасішник заявив, що не тікав з України

Читать на русском
Андрій Пасішник, виконавчий директор «Нафтогазу», заявив, що не мав наміру тікати з України через слідство проти нього.
Андрій Пасішник

Виконавчий директор, в. о. заступника голови правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник заявив, що не тікав із країни.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Пасішник заявив у коментарі «Українській правді».

«Набридло читати дурниці, що я втік», – сказав Пасішник і додав, що після оголошення йому підозри довго не міг вилетіти в Україну через труднощі з перельотами.

Також Пасішник сказав, що не вважає себе злочинцем і готовий відстоювати свою непричетність «у цій сфабрикованій справі, в якій простежується політичне замовлення».

Пасішника викликали на допит до НАБУ – СитникДиректор НАБУ Артем Ситник заявив, що детективи відомства викликали на допит виконавчого директора «Нафтогазу» Андрія Пасішника в справі народного депутата Ігоря Кононенка.

Звинувачення на свою адресу Пасішник вважає спробами послабити контроль держави над нафтовими активами, з яких роками виводилися мільярди гривень.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», 9 березня детективи Національного антикорупційного бюро України висунули підозру виконавчому директору НАК «Нафтогаз» Андрію Пасішнику, який звинувачується у втручанні в діяльність державної особи. Пасішник заявив тоді, що зможе з'явитися в НАБУ не раніше 1 квітня через виїзд за кордон на лікування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: