Насіров повторно ініціює податкову реформу

Читать на русском
Після невдалої минулорічної спроби провести податкову реформу Державна фіскальна служба у 2016 році ініціюватиме цей процес знову.
Роман Насіров

Державна фіскальна служба у 2016 році заново ініціює процес проведення податкової реформи, оскільки минулоріч він так і не був доведений до кінця.

Про це на брифінгу в п’ятницю повідомив голова ДФС Роман Насіров, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Зараз ми будемо ще раз ініціювати процес від Державної фіскальної служби щодо податкової реформи, яка комплексно не завершилася минулого року», – зазначив він.

Насіров додав, що проводити цю роботу ДФС буде разом із Міністерством фінансів та комітетом Верховної Ради з податкової та митної політики. Також чиновник уточнив, що завершити цей процес Служба планує до середини поточного року. «Щоб цей процес починався зараз, щоб ми його намагалися завершити до середини року», – заявив Насіров.

Нагадаємо, 24 грудня 2015 року Верховна Рада ухвалила зміни до чинного Податкового кодексу, оскільки жоден із пропонованих Мінфіном і профільним комітетом парламенту варіант податкової реформи необхідної підтримки так і не отримав.

«Слово і Діло» наразі зафіксувало 18 обіцянок Романа Насірова, 5 із яких він виконав, ще 2 – вже встиг провалити. Порівняти його рівень відповідальності з тим, як працюють члени Кабінету міністрів, можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: