Бойовики намагаються розширити свої території на донецькому напрямку – ГУР

Читать на русском
Бойовики продовжують тримати в повній бойовій готовності підрозділи на донецькому та луганському напрямках.
Представник ГУР Вадим Скібіцький

Окупаційна влада «ДНР» готова в будь-який момент розширити зону впливу на донецькому напрямку, безпосередньо в районі міст Авдіївка та Ясинувата.

Про це заявив на брифінгу представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЛІГАБізнесІнформ».

Експерт пояснив, чому війна з РФ триватиме навіть після перемир’я на ДонбасіПолітичний аналітик поділився міркуваннями щодо заяви Президента України про те, що військова загроза з боку РФ буде актуальною ще десятиліття.

Крім цього, бойовики тримають у повній бойовій готовності підрозділи й на інших ділянках фронту. Зокрема, окупанти продовжують активну бойову підготовку угруповань у Донецькій і Луганській областях.

За його словами, російська влада також продовжує поставки паливно-мастильних матеріалів, техніки та інших видів озброєння на окуповані території.

Як сьогодні повідомляло «Слово і Діло», військові куратори з Росії створюють на окупованих територіях в районі міста Єнакієве об'єднане угруповання бойовиків із «ДНР» та «ЛНР».

Нагадаємо, що останнім часом на окупованих територіях активізувалася російська розвідка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: