Жебрівський досі не відкрив відділення кардіохірургії в Краматорську

Читать на русском
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський провалив обіцянку про відкриття кардіохірургії в Краматорську.
Павло Жебрівський

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у грудні 2015 року пообіцяв до кінця січня відкрити в місті Краматорськ відділення дитячої хірургії та кардіохірургії.

Цю обіцянку було зафіксовано аналітиками «Слова і Діла».

9 лютого 2016 року на сайтах органів обласної влади була відсутня інформація про відкриття відділень кардіохірургії та дитячої хірургії в Краматорську.

22 лютого 2016 року голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський особисто здійснив перевірку стану готовності до відкриття відділень кардіохірургії та дитячої хірургії в Краматорську. За його словами, на ремонт та оснащення відділення кардіохірургії в Краматорській міській лікарні №1 було передбачено 37,5 млн грн.

В установі завершуються роботи зі встановлення та налагодження останньої моделі ангіографа, й навіть монтаж обладнання у відділенні дитячої хірургії. Жебрівський зазначив, що обидва відділення почнуть роботу лише в кінці березня 2016 року.

З огляду на вищесказане, «Слово і Діло» вважає цю обіцянку невиконаною.

Це одна з 9 невиконаних обіцянок нинішнього голови Донецької ВЦА. Рейтинг відповідальності Жебрівського складає 41%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: