Суд заборонив будь-які побачення із Савченко до винесення вироку

Читать на русском
У відвідуванні Надії Савченко відмовлено всім – сестрі й матері Савченко, українським лікарям і навіть українським консулам.
Микола Полозов

До 21 березня жодних дозволів на побачення з Надією Савченко Донецький міський суд Ростовської області видавати не збирається.

Про це заявив у своєму Twitter адвокат української льотчиці Микола Полозов, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, суд відмовився видати дозвіл на побачення сестрі та матері Савченко, а також українським медикам для обстеження.

У Росії затримали українських нардепів, які летіли до СавченкоНародних депутатів України від фракції «Батьківщини» затримали в московському аеропорту на шляху до Ростовської області.

Раніше російська влада пообіцяла пустити до Савченко українських лікарів, які вчора вже виїхали в Росію. Однак Росія вже вкотре не дотримала слова: станом на 9:30 сьогоднішнього ранку українські медики все ще перебували на кордоні з РФ.

Полозов заявив, що консулам України також відмовлено у відвідуванні Надії Савченко до винесення вироку, яке відбудеться 21 березня.

Колега Полозова, адвокат Марк Фейгін уточнив, що йому як захиснику Савченко дозвіл на відвідування підзахисної не потрібен, тому вже завтра він відвідає Надію в тюрмі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: