Експерт: прем'єрство Яресько малоймовірне, це відволікаючий маневр

Читать на русском
Не варто всерйоз сприймати версію про можливе прем'єрство Наталії Яресько, особливо з огляду на занадто великий шум навколо її персони.

Варіант із призначенням Наталії Яресько на посаду прем'єр-міністра є малоймовірним, оскільки в якості технічного прем'єра вона не може розраховувати на постійну більшість у Верховній Раді.

Таку думку у себе в Facebook висловив політтехнолог Тарас Березовець, пише «Слово і Діло».

«Цю версію я б розглядав як відволікаючу увагу, враховуючи занадто великий PR-галас навколо неї. Багато галасу даремно, цитуючи безсмертного Шекспіра. Слідкуйте за руками та вмикайте увагу», – попередив експерт.

Кандидати у прем'єри та їхня відповідальність: Яресько, Гройсман та СаакашвіліЗа чутками, вже найближчим часом Арсеній Яценюк може залишити посаду глави уряду. «Слово і Діло» аналізує найбільш імовірних претендентів на посаду прем'єра.

Згоден із такою думкою й активіст громадського люстраційного комітету Карл Волох. «Скільки не пояснюй людям про Конституцію, коаліцію, фракції та інше, про розклад сил у ВР, який категорично не дає змоги здійснити таку комбінацію, продовжують радісно смакувати цю фейкову бурду», – зазначив Волох.

Варто відзначити, що з усіх можливих кандидатів на посаду глави уряду, які обговорюються українським політикумом останнім часом, найменше уваги дісталося спікеру парламента Володимиру Гройсману, який, до слова, відповідаючи на питання про перспективу прем'єрства, не виключив можливості очолити Кабмін.

Про те, що переговори щодо нового прем'єр-міністра зайшли в глухий кут, а кандидатура Гройсмана розглядається разом з кандидатурою Яресько, йдеться і в публікації Financial Times.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: