Проросійські бойовики готують провокації в найближчі дні – штаб АТО

Читать на русском
Військове керівництво антитерористичною операцією повідомляє про провокації бойовиків у найближчі кілька днів.

Завтра та післязавтра, 9 та 10 березня відповідно, проросійські незаконні збройні формування готують провокації у вигляді потужних обстрілів із важкої зброї та висування кількох диверсійно-розвідувальних груп.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу штабу АТО.

«Саме після потужних цілеспрямованих обстрілів із заборонених видів важкого озброєння по ЗСУ на донецькому напрямку поблизу населених пунктів Опитне, Піски, Красногорівка, Майорськ, Луганське та Зайцеве, злочинці планують організувати висування декількох диверсійно-розвідувальних груп російських найманців», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, до складу ДРГ долучатимуться кадрові російські військові, які при нападі планують обстрілювати не тільки українські позиції, а й окуповану територію.

«Своєю чергою, вони (російські військові – Ред.) відкриватимуть вогонь не лише в бік позицій ЗСУ, але й по тимчасово окупованій території для того, щоб в подальшому звинуватити ЗСУ в недотриманні режиму тиші та зриві повного виконання Мінських домовленостей», – наголошують у прес-центрі.

Керівництво АТО повідомляє, що противник продовжує використовувати всі методи для зриву Мінських домовленостей. Водночас українські військові продовжуватимуть дотримуватися режиму припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: