Бойовики знають всіх працівників Донецької ВЦА – Жебрівський

Читать на русском
Глава Донецької ВЦА готує розпорядження про заборону перетину лінії розмежування держслужбовцями місцевих адміністрацій.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що проросійські бойовики заволоділи списком всіх працівників райдержадміністрацій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Донбасу».

За його словами, знаючи імена всіх чиновників не окупованої території Донецької області бойовики почали за ними «посилене полювання». У зв'язку з цим Жебрівський готує відповідне розпорядження про заборону перетину місцевими чиновниками лінії розмежування.

«Члени НЗФ встановили вже свої блокпости, КПП і працівників виявляють - з ними проводять різні бесіди, намагаються, щоб вони підписали деякі листи і через це на сьогоднішній день це критично, це неприпустимо. У середу таке розпорядження буде видано», – заявив глава Донецької ВЦА.

Він повідомив, що всі списки місцевих чиновників будуть передані прикордонникам, які знаходяться на контрольних пунктах в'їзду/виїзду, і відповідно до нього чиновники будуть розвертати назад.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: