Пайфер прогнозує прем'єрство Яресько вже цього тижня

Читать на русском
За словами Стівена Пайфера, вже цього тижня український уряд отримає нового прем'єр-міністра.
екс-посол США в Україні Стівен Пайфер

Колишній посол Сполучених штатів Америки в Україні Стівен Пайфер заявив, що в найближчі дні чинний прем'єр-міністр Арсеній Яценюк подасть у відставку.

Про це він написав у Twitter, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Пайфера, місце глави українського уряду займе міністр фінансів Наталія Яресько.

«З Києва надходить все більше інформації, що міністр фінансів Наталія Яресько буде призначена новим прем'єр-міністром України, можливо, вже на цьому тижні», – написав він.

Кандидати у прем'єри та їхня відповідальність: Яресько, Гройсман та СаакашвіліЗа чутками, вже найближчим часом Арсеній Яценюк може залишити посаду глави уряду. «Слово і Діло» аналізує найбільш імовірних претендентів на посаду прем'єра.

Раніше народний депутат Україна від фракції «Блоку Петра Порошенка» Світлана Заліщук заявила, що на посаду прем'єр-міністра Україна розглядаються дві кандидатури: міністра фінансів Наталії Яресько та екс-віце-прем'єра Польщі Лешека Бальцеровича.

Нагадаємо, 26 лютого «РБК-Україна» повідомила про добровільну відставку чинного прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. За інформацією ЗМІ, формуванням нового складу Кабміну займається Наталія Яресько.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: