Яценюк поскаржився на коаліцію

Читать на русском
Прем'єр-міністр незадоволений, що в коаліції  не припиняються сварки та інтриги навколо діяльності Кабміну.

У телепрограмі «10 хвилин з Прем'єр-міністром» в неділю, 6 березня Арсеній Яценюк закликав учасників коаліції «забути про політичні чвари та інтриги» і дати можливість працювати Кабміну.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Укрінформ.

Як заявив прем'єр, на його пропозицію надати альтернативний план та представити альтернативну команду для реалізації змін, опоненти нічого, крім суперечок та інтриг не змогли запропонувати.

«Якщо у когось є програма краще, команда сильніше і коаліція, готова це підтримати, - покажіть її народу України. А зараз вся повнота відповідальності лежить на нас», - повідомив Яценюк.

Яценюк вичерпав усі можливості, щоб утримати прем'єрство – експертПолітолог проаналізував інформацію про те, що вже наступного тижня на позачерговому засіданні 9 чи 10 березня Яценюк може добровільно піти у відставку, а на його місце призначать Наталію Яресько.

Тому, як наполіг глава уряду, коаліції слід забути про свої претензії, «відновити стабільність української проєвропейської парламентської коаліції, дати можливість уряду працювати і відповідати перед українським народом».

Як відомо, народний депутат України від «Опозиційного блоку» Вадим Рабинович запропонував депутатам створити нову коаліцію. «НФ» обурений такою заявою і розкритикував дагу пропозицію.

Також, раніше глава фракції «БПП» Юрій Луценко заявив, що вже незабором керівники парламентських фракцій повинні почати переговори про створення нової коаліції під новий уряд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: