Розвідка підрахувала втрати Росії на Донбасі за вихідні

Читать на русском
За 5-6 березня цього року українська розвідка нарахувала чотирьох загиблих військовослужбовців РФ і дев'ятьох поранених.

Українські розвідники озвучили втрати Російської Федерації в зоні проведення АТО на Донбасі - 4 загиблих, 9 поранених.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

«5-6 березня ц.р. загинули чотири військовослужбовці зі складу диверсійно-розвідувальних груп 11 окремого механізованого полку (Макіївка) 1 АК, які діяли на напрямку н.п.Авдіівка, ще шестеро отримали поранення. 6 березня, в результаті неконтрольованого мінування місцевості, в результаті підриву на власному мінному полі отримали поранення три військовослужбовці зі складу 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк)», - повідомляють розвідники.

Бойовики обстріляли будинки мирних жителів на ДонбасіДва житлових будинки Авдіївки, в яких проживали люди, зазнали сьогодні вранці обстрілу з боку проросійських терористів.

Також, за даними Міноборони, 6 березня на полігон в районі н.п. Комсомольське Донецької області помічено прибуття артилерійського підрозділу зі складу 33 окремої мотострілецької бригади / гірської / (Майкоп, республіка Адигея) 49 Армії Південного військового округу Збройних Сил РФ.

В ГУ розвідки відзначають, що не припиняють збирати факти участі кадрових офіцерів ЗС РФ в конфлікті на сході України, з метою дальшого надання їх до Міжнародного кримінального суду.

Нагадаємо, за минулу добу ворог 38 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ, використовуючи при цьому, крім стрілецької зброї і гранатометів, міномети калібру 82 і 120 мм.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: