Кремль відправив на Донбас комісію, яка допоможе приховати російські війська

Читать на русском
Українська розвідка заявила, що Російська Федерація направила на окуповані території Донбасу до бойовиків комісію з метою приховати війська РФ.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України повідомляють, що до бойовиків в Донецьк прибула комісія Центру територіальних військ (Новочеркаськ, РФ) Південного військового округу ЗС РФ.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українську правду.

Як повідомили в розвідці, основне завдання комісії «локалізація провалу політики військово-політичного керівництва РФ з приховування фактів безпосередньої участі кадрових російських військових у збройній агресії проти України».

«Основні версії, які розглядаються комісією - умисний витік інформації в результаті побутового конфлікту (зведення рахунків) або з метою дострокового повернення в Росію (уникнути участі в бойових діях)», - повідомляє розвідка.

«Гібридне» повернення Донбасу в Україну: 5 тактичних завдань Кремля«Слово і Діло» вирішило проаналізувати, до чого готується Росія та чи відбудуться довгоочікувані зміни у мирному врегулюванні ситуації на Донбасі.

Також, за даними української розвідки Росія продовжує концентрувати на Донбасі важке озброєння, техніку та боєприпаси.

Відзначимо, українська розвідка заявила про намір і далі збирати, як можна більше фактів та інформації про злочини, які чинить військовий кадровий резерв РФ на Донбасі, щоб в майбутньому передати зібрані матеріали до Міжнародного кримінального суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: