Бойовики обстріляли будинки мирних жителів на Донбасі

Читать на русском
Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін поінформував про обстріл Авдіївки бойовиками.
Facebook

Проросійські бойовики так званої «ДНР» обстріляли будинки мирних жителів в місті Авдіївці, що під Донецьком.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це написав начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

За словами Аброськіна, сьогодні вранці проросійські терористи обстріляли житлові будинки по вулиці Лермонтова в місті Авдіївка - №44 і №64.

«Сьогодні, близько 7 ранку, в будинок 44 по вулиці Лермонтова, де проживає пенсіонерка 1935 року народження, потрапила граната. В результаті вибуху пошкоджено меблі. Там же в будинку 64, де проживає пенсіонерка 1954 року народження, є пошкодження вікон від стрілецької зброї», - повідомив Аброськін.

СБУ провела спецоперацію в АвдіївціРадник голови СБУ Юрій Тандіт заявив, що в ході спільної спецоперації Міноборони, МВС та СБУ в Авдіївці було затримано 100 осіб.

За словами поліцейського, обидві жительки не постраждали, хоч і перебували в приміщеннях.

Імовірно, вогонь бойовики вели з БМП і БМД.

Нагадаємо, в прес-службі штабу АТО повідомляли, що вчора вранці бойовики обстріляли українські позиції в Авдіївці. Пізніше на брифінгу речник АПУ з АТО полковник Олександр Мотузяник заявив, що за минулу добу в зоні бойових дій загинуло 2 українських військовослужбовців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: