Київ збільшив податкові збори на 30% – Кличко

Читать на русском
Податкові збори збільшилися за рахунок тих коштів, які крали і розтягували по кишенях. Зараз Київ входить в число 250-ти міст світу, які користуються електронним бюджетом в рамках програми Smart City.
Мер Києва Віталій Кличко

Бюджет столиці України – Києва збільшив надходження на 30% за рахунок впровадження електронного бюджетування в рамках програми «Smart City».

Про це в інтерв'ю інформаційному агентству «Укрінформ» заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло».

«У той час, коли в країні в минулому році ВВП впав на 10%, ми отримали в бюджет Києва на 30% більше коштів», - говорить Володимир Кличко.

Кличко підкреслив, що зараз Київ входить в число 250-ти міст світу, які користуються електронним бюджетом в рамках програми «Smart City». «У нас кожен може подивитися в онлайн доступі надходження і витрати міського бюджету до бюджетів районів. Дитячі садки, школи, ЖЕК – все їх витрати прозорі», – каже мер.

За його словами, податкові збори збільшилися за рахунок тих коштів, які «крали і розтягували по кишенях».

У переліку своїх завдань Володимир Кличко бачить дії щодо впровадження публічності і прозорості всіх процесів, які відбуваються в управлінні столичними справами.

Комунальна криза: до чого призведе підвищення тарифів на тепло?Експерт поділився міркуваннями щодо заяви Віталія Кличка про те, що КМДА не дасть згоди на підвищення комунальних тарифів для киян.

За його словами, на принципах прозорості зараз йдуть засідання комісій, інформація про тендери, документообіг, бюджет, а також проводяться відкриті конкурси на посади директорів комунальних підприємств.

Як раніше повідомлялося, Кличко звинуватив народних депутатів в «кришуванні» МАФів.

Нагадаємо, що Віталій Кличко дав доручення провести перевірку всіх будинків столиці, які знаходяться в аварійному стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: