Терористи вдруге за день обстріляли КПВВ «Мар’їнка»

Читать на русском
Всупереч Мінським домовленостям, бойовики незаконних збройних формувань двічі за добу обстріляли контрольний пункт в’їзду та виїзду в Мар’їнці, неспокійно і в інших точках зони АТО.
КП в Донецькій області

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 26 обстрілів позицій українських силовиків.

Про це з посиланням на прес-центр штабу АТО повідомляє «Слово і Діло».

Найбільше обстрілів зареєстровано на донецькому напрямку – 17, 6 разів вівся вогонь по українських позиціях у напрямку Маріуполя та 3 рази – на луганському напрямку.

«О 9:45 вівся прицільний снайперський вогонь по КПВВ «Мар’їнка». Щоб забезпечити безпеку мирних мешканців, командуванням прийнято рішення тимчасово призупинити роботу контрольного пункту в'їзду/виїзду. Близько 12:00 обстріл КПВВ повторився», – заявили у штабі антитерористичної операції.

Кількість постраждалих на Донбасі перевищила 30 тисяч – ООНЗагальна оцінка постраждалих на території Донбасу з початку конфлікту складає близько 30 тис. осіб, серед яких не менше 9 160 убитих і 21 тис. поранених.

«Дісталося» від терористів силам АТО і поблизу Зайцевого, де бойовики об 11:00 застосували міномети калібру 82 мм. О 12:40 бойовики випустили по українських позиціях близько 50 мін в районі Авдіївки, о 14:25 обстріл повторився, цього разу – з великокаліберної артилерії.

Кулемети та міномети великого калібру застосовували проти сил АТО поблизу Майорська, Троїцького, Новгородського та Луганського. «Опорний пункт під Старогнатівкою російські найманці обстріляли з БМП», – додали силовики.

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло», прикордонники змушені були сьогодні закрити контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка» через обстріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: