Через блокування тендеру робота Південно-Західної залізниці може зупинитися

Читать на русском
Через блокування тендерної процедури робота Південно-Західної залізниці може зупинитися вже 5 березня.

Філія «Центру забезпечення виробництва» ПАТ «Укрзалізниця» повідомляє про можливу зупинку роботи Південно-Західної залізниці.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За словами представників прес-служби ЦЗВ, два українських нафтротрейдери блокують тендерну процедуру із закупівлі дизельного палива на потреби «Укрзалізниці».

«Найбільш загрозлива ситуація склалася на Південно-Західній залізниці. Відповідно, з 5 березня 2016 року відбудеться зупинка пасажирських та вантажних перевезень», – йдеться у повідомленні.

«Укрзалізниця» погрожує зупинити потяги по всій УкраїніАнтимонопольний комітет України припинив закупівлю дизпалива для потреб залізниці, що призведе до зупинки поїздів.

Раніше «ОККО-БІЗНЕС КОНТРАКТ» і «Елемент Нафта» блокували підписання договору на постачання дизпалива між «Укрзалізницею» та «ВОГ АЕРО ДЖЕТ», який виграв тендер.

Нагадаємо, 19 лютого ЦЗВ оприлюднила конкурсні пропозиції із закупівлі дизпалива на потреби залізниці, згідно якого «ВОГ АЕРО ДЖЕТ» запропонував найменшу ціну – 13 тисяч 959 гривень за тонну дизпалива.

Нафтотрейдери, що блокують підписання договору, пропонували значно вищу ціну, наприклад, «ОККО-БІЗНЕС КОНТРАКТ» запропонував ціну в 15 тисяч 149 гривень за тонну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: