Вадим Троян став першим заступником глави Національної поліції

Читать на русском
Хатія Деканоїзде отримала першого заступника – колишнього заступника командира полку Азов і керівника Національної поліції Київської області Вадима Трояна.
Вадим Троян

Першим заступником голови Національної поліції України став екс-заступник командира батальйону «Азов», начальник Головного управління Нацполіції в Київській області полковник Вадим Троян.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло».

За словами Шкіряка, зоною відповідальності Трояна стане кримінальний напрямок.

Аваков не встиг запустити поліцію в західних регіонах до кінця зимиЗ 5 регіонів України, в яких до кінця зими повинна була з'явитися нова поліція, нових поліцейських випустили на вулиці лише в Івано-Франківську та Вінниці.

«Сьогодні маємо гарну новину. Мого друга, соратника, бойового побратима, в минулому – заступника комбата «Азова» та начальника ГУ НП в Київській області, полковника Вадима Трояна призначено першим заступником глави Національної поліції Украіни! Він буде відповідати за найважчий і найвідповідальніший кримінальний блок. Я вважаю, що це дуже важливе, своєчасне й правильне рішення. На посаді керівника обласної поліції Вадим довів свою ефективність, здатність приймати рішення та відповідати за результат», – зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, раніше голова Нацполіції Хатія Деканоїзде заявила, що МВС, як і раніше, чинить супротив реформі правоохоронної системи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: