Турчинов закликав до якнайшвидшого запровадження візового режиму з РФ

Читать на русском
Кабінету міністрів України необхідно якомога швидше запровадити візовий режим із Російською Федерацією.
Олександр Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов закликав уряд не зволікати із запровадженням візового режиму з Російською Федерацією.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Турчинов розповів у інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

«Ви знаєте, ще в 2014 році було рішення РНБО доручити Кабінету міністрів запровадити візовий режим із Росією і, на мою думку, в уряду було достатньо часу, щоб до цього підготуватися. Прийшов час приймати рішення», – сказав Турчинов.

Турчинов відмовився від роботи в КабмініОлександр Турчинов вважає, що його робота в РНБО є для держави куди важливішою, ніж та, яку він би виконував у Кабміні.

За словами секретаря РНБО, запровадження візового режиму убезпечить Україну від проникнення на її територію диверсантів із Росії.

Також візовий режим, вважає Турчинов, стане превентивним заходом для захисту України від російських біженців, які можуть приїхати в країну в майбутньому.

Нагадаємо, 5 лютого перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій зареєстрував у парламенті постанову про скасування Угоди про безвізовий режим між Україною та Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: