За фактом побиття в СІЗО київського патрульного Олійника порушено провадження

Читать на русском
Київська прокуратура порушила кримінальне провадження за фактом завдання фізичних пошкоджень Олійнику в СІЗО .

Київська міська прокуратура повідомила про порушення кримінального провадження через побиття в слідчому ізоляторі столичного патрульного поліцейського Сергія Олійника.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«У зв'язку із заявами підозрюваного Сергія Олійника про його побиття на території Київського слідчого ізолятору порушено кримінальне провадження», – повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Суд відпустив поліцейського ОлійникаАпеляційний суд Києва відправив патрульного поліцейського Сергія Олійника під домашній арешт.

Так, слідство прокуратури внесло до єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом несумлінного виконання обов'язків працівниками СІЗО, що призвело до спричинення фізичних ушкоджень київському патрульному Сергію Олійнику за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України.

За відповідним фактом проводиться перевірка. Також слідчі Шевченківського управління поліції ГУНП в місті Києві за тим же фактом розслідують кримінальне провадження за ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Процесуальним керівництвом у цій справі займається столична прокуратура №10.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: