Семенченка викликали на допит до Генпрокуратури

Читать на русском
У зв'язку з участю Семена Семенченка в антитерористичній операції на сході України Генпрокуратура вирішила його допитати.

Народний депутат України від фракції «Самопомочі» Семен Семенченко викликаний на допит до Генеральної прокуратури в якості свідка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГПУ.

Як відомо, Семен Семенченко брав активну участь в антитерористичній операції на Донбасі проти бойовиків так званої «Донецької народної республіки» й може надати відповідні свідчення.

«Генпрокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом створення та діяльності терористичної організації «ДНР». Встановлено, що Семен Семенченко брав активну участь у проведенні антитерористичної операції на сході України проти учасників «ДНР», а тому може дати свідчення, які мають значення для кримінального провадження», – йдеться в повідомленні.

Допит відбудеться 9 березня 2016 року о 10 годині ранку.

Нагадаємо, раніше нардеп від фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв заявляв, що в прокуратурі зібрали томи даних про народного депутата, колишнього командира батальйону «Донбас» Семена Семенченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: