«Опоблок» запропонував створити нову коаліцію

Читать на русском
Народний депутат України Вадим Рабінович, всупереч своїй ранній заяві, закликав парламентарів створити нову більшість.
Вадим Рабінович

Народний депутат України від «Опозиційного блоку» Вадим Рабінович запропонував депутатам створити нову коаліцію.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Рабінович написав на своїй сторінці в Facebook.

«Я пропоную негайно створити у Верховній Раді коаліцію національного порятунку – не за партійним принципом, не за принципом особистої відданості вождям», – написав Рабінович у відкритому листі до Президента Порошенка та спікера ВР Гройсмана.

За словами нардепа, нова коаліція має сформувати новий уряд, віддалений від партій.

Як виконується коаліційна угода: економічний розвитокСлово і Діло проаналізувало виконання парламентською коаліцією економічних реформ, закладених в коаліційній угоді, підписаній 21 листопада 2014 року

Рабінович зазначив, що сьогодні депутати можуть стати вище партійних інтересів, оскільки зараз досить віртуальною є причетність депутатів до партійних утворень.

Раніше в ефірі телеканалу NewsOne Рабінович сказав, що ніякої коаліції в Раді більше немає, а депутати займаються «боротьбою за годівницю». За таких умов, зазначив нардеп, формування нової коаліції та уряду є неприпустимим.

Як повідомляло «Слово і Діло», раніше глава фракції «БПП» Юрій Луценко заявив, що цього тижня керівники парламентських фракцій мають почати переговори про створення нової коаліції під новий уряд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: