«Азовця» Краснова відпустили на свободу

Читать на русском
Через те, що азовцю Краснову за три дні досі не висунули звинувачень, його відпустили на волю.

Главу цивільного корпусу «Азов-Крим» Станіслава Краснова через відсутність звинувачень відпустили на волю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу полку «Азов».

«Краснов на волі. Так як за три доби Станіславу Краснову не було висунуто звинувачень, його відпустили», – йдеться в повідомленні.

За словами прес-служби, стан здоров'я Краснова більш-менш задовільний. Повідомляється, що наразі раніше затриманий перебуває разом із членами полку «Азов».

Водночас повідомляється, що «азовця» відпустили до засідання Шевченківського районного суду міста Києва щодо обрання запобіжного заходу, яке відбудеться сьогодні, 2 березня о 14:30.

Раніше Служба безпеки України затримала главу цивільного корпусу «Азов-Крим» Станіслава Краснова. За словами представників СБУ, Краснов займався передачею списків полку «Азов» російськім спецслужбам та підготовкою вбивства активіста блокади окупованого Криму.

Пізніше СБУ оприлюднила відео, на якому начебто Краснов розмовляє з «російським куратором».

Краснов спілкується зі своїм російським кураторомСлужба безпеки України

Нагадаємо, 1 березня Шевченківський райсуд міста Києва розпочав засідання щодо обрання запобіжного заходу «азовцю» Станіславу Краснову. Ввечері судове засідання з обрання запобіжного заходу було перенесено на ранок середи через невідкладну госпіталізацію затриманого. Лікарі швидкої допомоги поставили йому діагноз «гіпертонічний криз».

Своєю чергою, затриманий «азовець» заявив про катування працівниками спецслужби під час затримання. Адвокат Краснова повідомив, що його підопічного вивозили зі слідчого ізолятора СБУ до медичного закладу.

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська заявила, що в зв'язку з побиттям Краснова порушено провадження.

Водночас працівники СБУ заявили, що під час затримання Краснов намагався втекти від них та чинив опір, через що й зазнав деяких ушкоджень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: