Рік на посаді: успіхи та провали голови Вінницької ОДА Валерія Коровія

Читать на русском

Місяць тому минув рівно рік від початку перебування Валерія Коровія на посаді голови Вінницької обласної державної адміністрації. «Слово і Діло» вирішило зібрати всі обіцянки чиновника та з'ясувати, як Коровій їх виконував.

Згідно з нашим рейтингом, голова Вінницької ОДА входить до 10 найвідповідальніших губернаторів і посідає 7 місце з результатом відповідальності 56%. Загалом Коровій має 16 обіцянок, з них 9 є виконаними, ще 7 – перебувають у процесі виконання. Водночас за рік роботи «Слово і Діло» не зафіксувало жодної невиконаної обіцянки голови Вінницької ОДА.

Серед виконаних найцікавішою є поповнення комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Віноблагроліс» технікою з виготовлення брикетів. Своєю чергою, серед обіцянок, які перебувають у процесі виконання, найцікавішою є заява Валерія Коровія про відкриття в ОДА «Прозорого офісу», в якому будуть приймати громадян.

За даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України за весь 2015 рік, Вінницька область входить до п'ятірки кращих, поступившись, з очевидних причин, Києву (з областю), Харкову та Дніпропетровську.

Вінницька область в цілому залишилася «твердим середнячком», а за деякими показниками – сільським господарством, впровадженням енергозберігаючих технологій та сприянням обороні країни – серед лідерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: