НАБУ в дії: слідчі затримали ректора ВНЗ за хабар

Читать на русском
Детективи Національного антикорупційного бюро спіймали ректора запорізького ВНЗ при спробі дати хабара заступнику міністра освіти.
Джерело: Прес-служба НАБУ

Детективи Національного антикорупційного бюро України спіймали на великому хабарі ректора одного з вишів Запорізької області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

У відомстві повідомляють, що спільно зі співробітниками СБУ вони впіймали ректора вищого навчального закладу на передачі заступнику міністра освіти хабара на суму 10 тисяч доларів. За таку суму ректор хотів відкупитися від проведення перевірки навчального закладу.

НАБУ спільно з ФБР розслідує корупційну схему в «Укргазвидобуванні»Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що ФБР допомагає його відомству в розкритті корупційних схем на ПАТ «Укргазвидобування».

Проти затриманої особи порушено кримінальне провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України. в НАБУ повідомляють, що заступник міністра сам повідомив правоохоронним органам про спробу підкупу.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро ініціює пом'якшення покарання для дрібних корупціонерів, які будуть допомагати слідству дістатися власників корупційних схем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: