Порошенко заявив, що не допустить дострокових виборів

Читать на русском
За словами Порошенка, на дострокових виборах наполягають лише популістські партії та їх лідери.

Президент України Петро Порошенко заявив, що кращого складу Верховної Ради в країні не буде й потрібно навчитися працювати з чинними парламентарями.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Єдине, на чому я хочу наголосити, в жодному разі я не можу допустити й не допущу дострокових парламентських виборів на цьому етапі. Бо при всьому тому, що декларують окремі політичні лідери та діячі, що вони хочуть дійсно перезавантаження, насправді вони намагаються зловити рибу в мутній воді, насправді вони працюють на дострокові вибори», – зазначив Порошенко.

Коаліційна криза: як вирішують політичні проблеми у світі?«Слово і Діло» вирішило показати, як боролися з парламентськими кризами у світі і які методи їх вирішення застосовували влади деяких країн

За його словами, парламентська коаліція нарешті має визначитися з кандидатами до складу Кабінету міністрів України та в голови уряду. Також фракціям Верховної Ради потрібно домовитися про нову коаліцію.

«Ми не маємо ані часу, тому що це потребує півроку тотальної бездіяльності й популізму, ані необхідності, тому що кращої Ради у нас не буде. Потрібно вчитися працювати з цією Радою», – заявив Президент.

Крім того, Порошенко заявив, що метою майбутнього уряду має стати імплементація вже ухвалених законів. Саме тому Україні потрібна ціла низка осіб, відповідальних за реформи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: