Окупанти Криму будуть покарані в недалекому майбутньому – Чубаров

Читать на русском
З боку організацій корінних народів можна прогнозувати жорстку обструкцію на адресу офіційних представників Росії на найближчому засіданні постійного форуму ООН щодо корінних народів.
Рефат Чубаров

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що близький той час, коли окупанти Криму отримають покарання.

Про це він написав у себе в Facebook, коментуючи події навколо процесу заборони Меджлісу кримськотатарського народу, повідомляє «Слово і Діло».

«А там недалека й година, коли кожному з місцевих перевертнів і чужинців-виродків, які здійснюють сьогодні злочини проти прав і свобод жителів Криму та колективних прав кримськотатарського народу, доведеться зазнати покарання повною мірою», – підкреслив Рефат Чубаров.

Глава Меджлісу нагадав, що «судилище за позовом «няши-мяши» про заборону Меджлісу кримськотатарського народу призначено на 3 березня о 09:30 в окупованому Сімферополі.

Чубаров переконаний, що вже сьогодні можна прогнозувати жорстку обструкцію з боку організацій корінних народів на адресу офіційних представників Росії на найближчому засіданні постійного форуму ООН щодо корінних народів.

Чубаров також вважає, що Росія докладає всіх зусиль для максимального придушення волі кримськотатарського народу.

Рефат ЧубаровГолова Меджлісу кримсько-татарського народу

Нагадаємо, що РФ окупувала Автономну республіку Крим навесні 2014 року. Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму та Севастополя Росією. Ключові міжнародні організації, в тому числі Генеральна асамблея ООН, засудили дії Росії й назвали анексію та окупацію Криму незаконною. Проти РФ були запроваджені економічні санкції.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», «прокурор» Криму Наталія Поклонська звернулася до «Верховного суду» республіки з вимогою заборонити діяльність Меджлісу кримськотатарського народу на території півострова.

Пізніше Рада при президенті РФ і Громадська палата РФ підтримали заборону Меджлісу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: