Бідність змусить українців забути про Крим – ЗМІ Чехії

Читать на русском
Людей достатньо зіштовхнути з першої сходинки вище бідності, щоб знову отримати величезний революційний потенціал. А тепер, коли українці зрозуміють, що багато чого й удома їм уже не належить, вони забудуть про Крим.
Ян Шнайдер

Провали в соціально-економічній політиці українського уряду поставлять народ на межу виживання, що змусить українців забути про Крим.

Про це в інтерв'ю чеському порталу ParlamentníListy.cz заявив аналітик в галузі безпеки, колишній працівник спецслужби BIS і автор газети Lidové noviny і порталу Česká pozice Ян Шнайдер, повідомляє «Слово і Діло».

«Людей достатньо зіштовхнути з першої сходинки вище бідності, на яку вони насилу піднялися, щоб знову отримати величезний революційний потенціал. А тепер, коли українці зрозуміють, що багато чого й удома їм уже не належить, вони забудуть про Крим. У них є маса справ удома, в Україні», – говорить Ян Шнайдер.

Меркель назвала умови скасування санкцій з РФКанцлер Німеччини Ангела Меркель наполягає, на тому, що Росія повинна почати виконувати Мінські домовленості.

Як раніше повідомляло «Слово і Діло», у Європи закінчується терпіння щодо Путіна. Його спроби обійти санкції можуть призвести до того, що ЄС повністю заблокує операції РФ.

Нагадаємо, що Російська Федерація має намір продати на зовнішніх ринках єврооблігації на суму $3 млрд і залучити до їх купівлі банки ЄС, США й Китаю, таким чином обійшовши санкції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: