Міноборони підрахувало, скільки часу потрібно на розмінування Донбасу

Читать на русском
Сергій Зубаревський, працівник Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міністерства оборони України назвав терміни розмінування Донбасу.

У Міністерстві оборони України заявили, що для повного розмінування Донбасу необхідно 10-15 років і не один мільярд гривень.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це повідомив полковник Сергій Зубаревський, начальник групи координації протидії саморобним вибуховим пристроям Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міністерства оборони України в ефірі «Громадського радіо».

«Я думаю, що розмінування Донбасу потребує не одного мільярда гривень. А про повну безпеку життєдіяльності громадян можна говорити через 10-15 років», – сказав Зубаревський.

Порошенко заявив про можливість відновлення активних бойових дій на ДонбасіЗа словами Петра Порошенка, для України все ще актуальна загроза зі Сходу, яка може перерости в активні бойові дії.

Нагадаємо, в січні цього року представник України в гуманітарній підгрупі контактної групи, народний депутат Ірина Геращенко повідомила, що розмінування територій на Донбасі планують почати навесні 2016 року, коли дозволятимуть погодні умови.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: