Поліція затримала підозрюваного у вбивстві мера Старобільська

Читать на русском
Нацполіція України повідомила про те, що спільними силами зі Службою безпеки був затриманий підозрюваний у вбивстві мера Старобільська.
цбитий мер Старобільска Володимир Живаго

У Луганській області силами Служби безпеки та Національної поліції України був затриманий підозрюваний у вбивстві мера Старобільська Володимира Живаго.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

За словами правоохоронців, спільно зі СБУ поліцейські затримали підозрюваного чоловіка, який виявився раніше судимий за угон автомобілів 22-річний житель Марківського району.

«22 лютого о 19:30 він здійснив три постріли з пістолета «ПМ». Два з них стали смертельними для міського голови Старобільська», — йдеться в повідомленні поліції.

Також, як стверджують силовики, в результаті проведеного ряду слідчих заходів були вилучені речові докази, які свідчать про причетність затриманого до вбивства мера Старобільська. За словами затриманого, вчинення вбивства він зробив у корисливих цілях.

За інформацією поліції, в даний момент суд обирає запобіжний захід для затриманого. Прокуратура наполягає на утриманні його під вартою. Досудове слідство щодо умисного вбивства Володимира Живаго триває.

Нагадаємо, 23 лютого міського голову Старобільська Володимира Живаго знайшли без свідомості у дворі міськвиконкому.

Луганські поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві мера СтаробільськаМВС УКРАЇНИ

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: